Agility závody 2015

12.12.2015 14:33

Ve dnech 18. 10. 2015 proběhl v překrásných prostorách Jezdeckého centra Kralovický dvůr poslední ročník závodu TOP CUP INDOOR, jemuž v sobou předcházely agility zkoušky. 

Sobotních běhů se účastnilo 97 týmů, nedělních běhů 80 týmů. Naše pozvání k posuzování přijala zkušená rozhodčí Alice Boháčová, která si nesmírně užila veliký prostor haly ke svým běhavým parkurům. Na všechny vítěze čekaly bohaté ceny od pelíšků počínaje, přes vitaminové doplňky, hračky, oblečky, pamlsky až po poháry :-)

Závodníci ce po celý víkend bavili, běhali jak o život a pejskové byli nadšeni. Ve volných chvílích využili krásného počasí k procházce po okolí.

 

Vítězem finálového běhu se v kategorii small stala mladičká závodnice Šonská Šonská Kristýna s pejskem Jessie, 

2. místo obsadila její sestra Šonská Karolína s pejskem Mini - obě juniorské reprezentantky a na 3. místě se umístila také mladičká závodnice z Kladna 

Dědičová Dominika + Kessie. Je fajn, že se mládež mezi dospěláky naztratila a všem ukázala, že i omladina může vítězit!!!!

Vítězi finálového běhu se v kategorii medium stala ostřílená závodnice Hamšíková Petra s Larou,

2. místo připadlo Lahovské Barboře s Cleou a třetí příčka připadla na Bernardovou Nicol  s Herem.

V kategorii large zvítězila zkušená závodnice Aneta Grygarová s Ginem, která obsadila zároveň i místo 3. s pejskem Hessie. 

Druhé místo obsadila Kateřina Jezberová s Daisy - taktéž juniorská závodnice.

Všem GRATULUJEME, děkujeme celému organizačnímu týmu, personálu Jezdeckého areálu a v neposlední řadě děkujeme všem sponzorům: 

firma Platinum Natural - pro každého závodníka nám věnovala vzoreček krmiva.


 

Dále pak Soně Vlčková za poukázky na ošetření dornovou metodou pro vítěze finálových běhů

Dovolená se psem věnovala ceny do soutěže kategorií A0